Werktijd BV maakt gebruik van cookies.
Werktijd BV gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op de websites van Werktijd BV.

X Weigeren.X Akkoord.

Privacywetgeving; bent u op de hoogte?

20 maart 2017

Privacy wetgeving is een hot item en niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Sinds 2001 bestaan er basisregeling en sinds 2016 is deze wetgeving aangescherpt. De regels omtrent de privacy van persoonsgegevens staan opgenomen in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wist u echter dat er per 25 mei 2018 Europese regels gaan gelden? Deze staan vast gelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf dan geldt er nog maar één privacywet voor de hele Europese Unie (EU).

De AVG zorgt onder meer voor versterking en uitbreiding van privacyrechten, meer verantwoordelijkheden voor organisaties en dezelfde, stevige bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders.

Verwerkt u persoonsgegevens? Dan is het van belang dat u weet wat er van u wordt verwacht. U bent in ieder geval verplicht om een onafhankelijke functionaris gegevensbescherming aan te stellen.

Voor informatie omtrent de huidige en nieuwe wetgeving verwijzen we u naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

« Terug naar overzicht

Werktijd uitzendburo is een buitengewoon buro waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. Wij kennen onze klanten en uitzendkrachten en kunnen de perfecte match maken tussen bedrijf en uitzendkracht.

Werktijd bv
  • Uitzendbureau Heerenveen
  • Het Meer 58a
  • 8448 GK Heerenveen
  • Uitzendbureau Buitenpost
  • Voorstraat 24
  • 9285 NS Buitenpost
  • Uitzendbureau Wolvega (op afspraak)
  • Hoofdstraat West 61
  • 8471 HR Wolvega