Vacatures in Heerenveen


Hieronder onze vacatures in Heerenveen. Klik en vind de baan die bij je past!

Plaats:    
Sector:    
Vacature Straler
Voor een relatie in de omgeving van Heerenveen zijn wij opzoek naar een ervaren straler. Het stralen betreft ter voorbereiding voor de poedercoat- en spuitafdeling. Het is divers werk met kans op werk voor langere tijd. Heb je de ervaring en lijkt ...
Vacature Zelfstandig Carrosseriebouwer
Voor een bedrijf uit de omgeving van Heerenveen zijn wij op zoek naar een ervaren carrosseriebouwer. Bij voorkeur kennis van schadeherstel.

Heb jij ervaring in de carrosseriebouw / schadeherstel en werk je graag in een leuk team? Reageer dan snel, ...
Samensteller staalconstructie
Voor een staalconstructiebedrijf in de omgeving van Heerenveen zijn wij opzoek naar een ervaren samensteller van staalcontructies. Gezien de drukte bij het bedrijf kan het voor langere duur zijn. Ben jij diegene die voldoet aan de eisen stuur dan je ...
Vacature Asbestverwijderaar DAV
Doorlopend zijn wij voor diverse bedrijven op zoek naar ervaren asbestverwijderaars. Ben je beschikbaar en heb je de juiste papieren, neem dan contact met ons op, 0513 654 142.
Vacature Polyesterbewerker
Voor een bedrijf in de buurt van Heerenveen zijn wij op zoek naar ervaren Polyesterbewerkers / Spuiters. Heb je interesse of vragen, neem dan contact met ons op, 0513 654 142 of mail sjoukje@werktijdbv.nl.
Vacature chauffeur / coater Heerenveen
Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Heerenveen zoeken wij een dakcoater die in het bezit is van een groot rijbewijs.
Als dakcoater voer je de volgende werkzaamheden uit:
Het dak beschuimen, hierdoor worden de algen en het mos ...
Vacature CNC draaier
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC draaier. Als CNC draaier kun je een besturing zelfstandig vanaf tekening programmeren, instellen en bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen productie en het onderhouden ...
Vacature Hulpkok
Voor meerdere bedrijven zijn wij opzoek naar hulpkoks. Is koken jou ding en ben je niet bang om lange dagen te maken? Mail dan je cv naar jelle@werktijdbv.nl of bel met 0513 654 142.
Vacature Medewerker bediening m/v
Ook voor het nieuwe voetbal seizoen van SC Heerenveen, zijn wij opzoek naar jonge, enthousiaste horeca mensen. Vind jij het leuk om, in het weekend op een leuke locatie, geld bij te verdienen? Mail dan je cv naar jelle@werktijdbv.nl of bel met 0513 ...
Werktijd uitzendburo is een buitengewoon, gewoon buro waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. Wij kennen onze klanten en uitzendkrachten en kunnen de perfecte match maken tussen bedrijf en uitzendkracht. Werktijd kan snel en simpel personeel leveren voor diverse werkzaamheden.